عبدالحمید سرتیپی گفت: از ابتدای سالجاری تا پایان تیر ماه ۱۳ معدن جدید در استان با ظرفیت استخراج سالانه ۲۳۷ هزار تن انواع مواد معدنی و ایجاد زمینه اشتغال مستقیم برای ۸۹ نفر وارد چرخه تولید شده اند که برای بهره برداری و راه اندازی این معادن بیش از ۳۴۹ میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است. وی افزود: طی ۴ ماهه نخست امسال ۱۹ فقره پروانه اکتشافی جهت انجام اکتشافات معدنی برای محدوده های جدید اکتشافی در استان صادر شده است. همچنین ۵ محدوده اکتشافی با ذخیره قطعی ۴۱ میلیون و ۶۵۰ هزارتن انواع مواد معدنی و با حجم سرمایه گذاری ۱۴۱ میلیارد ریال موفق به اخذ گواهی کشف شده اند که با تکمیل مرحله پایان عملیات اکتشافی و تجهیز معادن به بهره برداری خواهند رسید.
سرتیپی تصریح کرد: در حال حاضر ۵۲۳ معدن دارای پروانه بهره برداری معتبر با ظرفیت استخراج سالانه بیش از ۱۸ میلیون و ۳۹۰ هزار تن انواع مواد معدنی و ایجاد اشتغال مستقیم برای ۵ هزار و ۲۸۹ نفر وجود دارد که برای بهره برداری از این معادن بیش از ۵ هزار و ۷۳۷ میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است. مدیر کل صمت استان اضافه کرد: جلوگیری از خام فروش مواد معدنی استخراج شده از معادن استان در صدر برنامه های اداره کل صمت استان است که در همین راستا ۳ واحد سنگبری بزرگ مقیاس در شمال و جنوب استان احداث و در حال تکمیل بوده و همچنین یک واحد سیلیکون متال برای فراوری سیلیس در شهرستان خوی در حال تکمیل شدن و آماده برای بهر برداری است.
سرتیپی خاطرنشان کرد: استان با توجه به مزیت هایی همچون نزدیکی به مرز، هم مرز بودن با ۳ کشور مهم منطقه بخصوص کشور ترکیه که دروازه ورود به کشور های اروپایی محسوب می شود و همچنین دارا بود معادن مختلف و مواد معدنی غنی موقعیت و ظرفیت مناسبی را برای سرمایه گذاری در حوزه معادن و صنایع معدنی را دارد.
حضور هلدینگ آهن نت در بیست و س...
30 مرداد 1402